Ullaredsresan och första advent :)

Natten innan ullared så tänkte jag , malin och Robbin dygna så vi kan sova hela resan ner men Robbin somnade vid 12 tiden, och jag och Malin småpratade då och då på fb, men  vi båda däckade vid två tiden XD Men vi kom på satt och pratade lite, tror att vi alla nog hann somna innan tierp xD så vi stannade första stoppet i stavsjö  och åt frukost, sov till de andra stoppet, kisspaus och sen sov man när de typ var 1,5 -2 timmar kvar. HANDLA massa skoj och det var så sjukt mkt folk, men vi alla var in 2 gånger, och sen efter middagen så sprang jag och malin in igen, tänkte försöka vara så gott som klar med allting till lördagen.
 
Lördagen vaknade jag klocka 6 för konstighetens skull där nere, och jag var så grymt utvilad! Gick in vid 07.30 och handlade fram till klockan kvart i 9, rätt nöjd med det vi fick med oss :)  och sen gick vi tillbaka för att städa motellrummet och gjorde det klart och sen gick och fika på kafet ^^ sen lagom till bussen öppnade så packade vi ihop våra saker och gick till bussen.
Åt kinabuffe innan vi skulle åka hem också^^ köpte även nya skor för att mina läckte in massa vatten, köpte böcker också ^^ så fick Malin en förtidig julklapp :) Nöjd med resan och stannade till också vid gränna och köpte knäckklubba och lite polkagrisar.  Lyckad resa och  är supernöjd! Alla julklapparna är typ klara :D längtar också redan till nästa gång :D
Min fina gran nu när jag  har julpyntat lite och bytt gardiner, det fattas bara att sätta upp alla julstjärnor i kök, gästrum  kvar :) Får ta de på tisdag då jag är hemma hela dagen :)
Zelda i dag då vi skulle se lite på film innan jag skulle åka till mamma och pappa för att sova där :) Att sova under kudden kan inte vara särskullt skönt x)
Malins asnice stil att sova på en buss :D haha förlåt Malin ^^ Men tyckte de va en  så härlig stil på att sova :D
 

4.00 bär de av :D

I natt så åker vi till Ullared :D Eller ja,  morgon bitti! :D  Men det ska bli roligt att få komma  i väg även fast det inte är så roligt att gå upp tidigt :P  Ska försöka dygna om de nu går xD Så i morgon blir det jag mamma, robbin och Jane som hoppar på här utanför mamma å pappa. Malin har redan tagit platser för hon hoppar på före :D Men så sjukt roligt det ska bli att få åka :D Har längtat länge! Så Amanda  ska ha rex och katterna sen till vi kommer hem :) Men under tiden till i morgon efter skolan för henne så har svärfar både katterna och Rex :)  Kommer sakna mina små fisgrisar men på lördagkväll så blir det mycket gos  :D
Så ska man kanske köpa kakor till Amanda som tack för hjälpen med djuren :D
Ska ner och hämta glass och sen ska ja tracka robbin xD  ska nog kolla på ghost whisperer :D Han ska ändå spela och jag kommer sitta här uppe på mitt gamla flickrum och vänta på att tiden ska gå fortare :D

Fortsättning av storstädning! + morgondagen

I dag har jag hållt på med städning hela dagen, har lite kvar i köket och sen gick jag loss i sovrummet och lite i vardagsrummet! Och så har jag plockat undan saker! Det har varit så många saker som jag har gjort och det kommer bli riktigt fint överallt!
Sen har jag startat en tvättmaskin och jag ska på  och torka fönster i morgon i stället, blev lite mörkt för fort :P Men det blir nog riktigt bra :D
Jag ska plocka undan lite mer och sen ska jag nog sätta mig ner med examensarbetet som jag fick komplittering på, och det ska bli bra det också :)
 
 
I morgon ska jag ner till Arbetsförmedlignen och in å uppdatera  min den där saken då jag skrev in mig^^
Skulle ha gjort det i fredags men jag jobbade då, så då ville de att jag skulle komma ner denna vecka. Så i morgon ska jag åka ner  :) Känns lite drygt att åka ner bara för någon timme, men det blir gjort i alla fall :)