trött och uttråkad ..

Eftersom de senaste 2 veckorna har varit lite smått jobbiga så har jag försökt tänka på annat. Och jag skulle behöva åka å träna eller något. Så jag skulle behöva åka å simma. Men jag vet inte nu längre om jag kommer att komma i väg i morgon.  Jag vet inte riktigt vad jag ska känna just nu.
Jag fick ett så bra besked och sen var jag ju på begravningen, så jag är lite förvirrad på mitt mående på de sättet. 
Jag lär försöka sova lite så jag kommer orka morgondagen.  Att palla vakna 07.00 så känner jag att jag behöver kliva upp.  
Men nu i alla fall så ska jag sova och sen i morgon blir de väl att fixa bilen och sen om jag hinner åka å simma. 
Vet inte heller annars om jag ska följa med mamma å pappa å handla, men då blir det tidigt och jag tror att jag inte kommer orka det. Men får se vad lördagen bjuder på, om jag ska bara vara hemma och försöka plugga teori  igen eller om jag bara ska slöa. 

Aja  God natt 

När en väntan är över så kommer nästa..

Vi har fått svar på ena beskedet och nu är det bara ett till besked vi måste vänta på.
Men jag har så ledsnat på all väntan och jag hoppas mest på  att det ska gå fortare att få allt överstökat så man kan prata om det och andas ut! 
Men i morgon blir det en mindre rolig dag då vi har begravning att gå på. 
Men helgen kommer förhoppningsvis  bli bra och de kommer mer att kännas bättre. Och på måndag är första dagen med inskolningen,  känns så läskigt ! Men ändå bra eftersom att de är bra personal. 
Men ska fortsätta med maten och hoppas på bättre saker. 

slagit in lite mer julklappar

Nu är jag äntligen klar med julklapparna ! Och till mina två secret Santa ^^
 Så idag har jag fått slå in Leonas  julklappar som Robbin  köpte, jag som älskar att slå in paket !  Men nu är jag äntligen klar så man kan andas ut! 
Idag har vi besiktat  vår bil också, blev ombesiktning Men de e bara att fixa å fixa in igen på besiktning ^^ och sen har jag bara varit hemma.
Jag har varit så trött och  sådär och har inte kunna sova alls,  men i morgon ska man väl äntligen kanske andas ut. Förhoppningsvis!

I morgon blir det öppnis och kanske sista gången för Nate att vara där, beroende på hur det det med dagis kommer fungera :) 
 Fredag blir det begravning jag ska gå på,  känns lite jobbigt men det går nog bra.. allt känns så konstigt.