Torsdag- Fixa komplittering och städa lägenheten

Fan va less jag blir på mig själv. Det är ingenting som stämmer alls med det jag ska göra,  så nu hoppas jag på att det blir rätt för en gångsskull! Det kommer att vara lite sisådär med alla saker men jag ska nog allt ordnna till allting nu så det kommer att stämma! Men det kommer att kunna gå bra ^^  Så jag ska försöka att göra lite nytta nu så kan jag ha en rolig helg med massa roliga saker att göra :)
 

I morgon ska jag till tandläkaren  för att fylla i lagning som hade lossnat, så då funderar  jag på om jag ska ta cyklen tierp  eller om jag ska ta bussen ner, men tänkte att jag skulle få fredagens motion  och så behöver jag inte göra något mer speciellt  ^^  Men kanske ska ta å låna mammas busskort ^^
 Har något att se fram  mot på onsdag i alla fall :D
 
Nu har jag också hunnit att springa också ^^  Så nu sitter jag med min komplittering igen och hoppas på att jag ska få ett G på den denna gången. Men jag hänger inte alltid med,  men jag försöker  och kämparglöden är det som är det som gör mig till mig!
 

Tisdag- Tandläkarbesök (Y)

Jag ställde klockan på 8 för att hinna med att gå med Rex på en långpromenad och sen äta frukost( har haft så svårt att få i mig frukost på morgonen -.-). Dock va de jäkla drygt att kliva upp då  man inte alls har sovit bra i natt. Men hoppas på  bättre  sömn i natt.
 Hos tandläkaren va de undersökning  och då hade lagning lossnat så jag ska tillbaka på fredag å fixa å lägga i nytt..
I dag ska jag göra köttfärsås å spagetti till middagen. Kommer inte vara hemma i morgon då Robbin kommer hem från jobbbet, då jag ska i väg på bio med Malin :)  En mysdag  på stan och umgås lite med henne :) Kan behövas i bland :)
 I dag ska  jag lägga in räkningar och så ska allt dras i morgon ^^ Så är alla räkningar betalda så har man de klart :D
Jag ska greja lite i lägenheten och försöka komma i ordning lite med alla saker vi har :P
Undrar om det ska bli dags att göra lite nytta kanske :)?