Jobbig vecka som kommer

Det blir mer och mer besök känns det som, denna vecka är det besök hela veckan. 28/11 med nate
29/11 med Caitlin på dagis och sen får hon hembesök och få sin säng. 30/11 är det besök , 1/12 blir det också besök fast för mig, och 2/12 blir det besök för både nate och Caitlin. 
På fredag så kommer jag och Robbin vara i Uppsala med nate, och mamma får ta caitin till Cpup den dagen. 
Det är väldigt många saker hela tiden som är. Den 6/12 ska vi också ha ett besök, och den 8/12  blir det syncentralen. Sen blir det väl ännu mer saker som ska hända och ske liten tid. Det är så mycket och en del förstår inte att jag inte själv behöver läka. Jag säger såklart ingenting om att det är ett måste göras, men jag känner ibland att jag inte kommer att bli bättre någonsin. 
 
Det har varit en del som har varit värre än vanligt. I fredags så var jag på begravning och den var enkel men väldigt fin, och jag kan inte förstå att det kan vara så jobbigt att behöva gå, men det blev många minnen sen pappas begravning.
Det är många saker som ska ske, och nu är det yttligare en sak som kanske inte blir av att vi åker ner och gör. Känns inte alls sådär jättebra. 
Jag klagar inte på det men jag känner bara att det är jobbigt, att man inte hinner med det man har tänkt som man ska göra och hur det ska bli för att bli så bra som möjligt.
 
Jag hoppas att det kommer att lösa sig till det bättre, att jag inte ska behöva slita som ett djur för att det ska gå så bra som möjligt.