Helgen redan slut

Det uppdaterat på ett tag, eller lite dåligt under detta året över lag. Vi låg inne 1 vecka på sjukhuset i Gävle som omväxling. 
Så nu ska jag bara ta och försöka fixa alla saker som behöver göras. Det är så många saker som kommer och jag kommer få bråka med läkare och försäkringskassan, om det inte blir flera olika saker som kommer i vägen. 
Ibland känns det som att en del säger saker för att såra mig så fruktansvärt hårt och bara tycka om att trycka ner mig till skosulorna.
 
Men till det som är mer positivt är ju att jag slipper sjukhuset och behöver bara jobba och ha ungarna på förskolan, så det kommer inte alls bli helt fel om jag säger att jag får jobba. Tänk att slippa vakna upp och inse att man är på sjukhuset?
 
Jag är glad att vara hemma och att min dotter mår bättre, men det är en del saker som gör att jag inte orkar med mig själv och det har varit mycket ångest och typ som att jag bara sårar alla. För att jag inte klarar av vissa saker, det känns inte alls okej längre.
 
Känner inte för att gå upp halv 5 i morgon men det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas på att det kan bli så bra som det bara kan bli.