Måndag :)

Det kommer att bli en bra vecka känns det som :) Dagen i dag gick riktigt bra måste jag säga ^^ Och jag blev klar med allting lite tidigare  eftersom jag har fått en uppgift mindre sen dagis inte ska städas ^^ Men det var skönt att inte behöva stressa  med allt som ska göras ^^ Visserligen är det inte så mycket olika saker som ska göras då, men vissa saker tar lite längre än de andra ^^ 
Och på fredag är det dags att se linus svenning igen :)Så dit längtar jag massor utav till! :) Men om tre veckor  i morgon så är det min och robbins stora dag! och som jag längtar till  så enormt mycket!
Det är nu bara att börja med maten till älsklingen kommer hem <3
 

Söndagen!

Lite trist att helgerna går så förbannat fort! Men jag ska i af ta vara på dagen i dag innan i morgon då de valkas jobb^^ Jag känner mig lite säkrare på vad det är jag ska göra. Och jag hoppas verkligen att jag kommer att käna mig bara säkrare och säkrare ^^
I dag ska jag försöka hinna göra de mesta, tycker att man knappt hinner med allting som ska göras! Så det kan bli en bra sak att tänka på :) Jag är ändå glad att jag har lite saker som jag känner mig säker på att jag gör rätt, men inte allting kanske som känns sådär jättebra att jag gör. Men jag tänker säkert för mycket också :/ Men jag kommer att vara glad att jag ändå kommer att kunna tjäna massa pengar ändå^^  Och att få mycket mer erfarenheter som jag har fått under dessa två veckor jag har jobbat hittills! :) Och visst, jag är väldigt trött efter dessa, men känner på mig att jag kommer känna mig mycket piggare i mogron då jag ska jobba. Men dagarna går så fort jämfört med vad jag är van vid :P haha, det är verkligen skillnad än att vara hemma om dagarna och sen att karln kommer hem och då blir det middag :P Men det är skönt att man får jobba och veta att man har gjort något vettigt under dagarna :)
 
Jag kan knappt fatta att det snart bara tre veckor kvar, på tisdag är det prick tre veckor till vi gifter oss! Och det känns som om det inte är sant! haha,man har gått och väntat på det så länge så det blir alldelses knasigt xD Men jag längtar samtidigt, att ha den som är min bästa vän  som min livskamrat :), och det kommer bli ett underbart år 2014 som de redan har visats sig vara. Fått sommarjobb, blivit vikarie på mitt jobb, gifta sig, åka till irland, fått  gå på mellofestivalen finalen, gaddat mig och sen fått så bra kontakter med andra människor :)
 
Jag älskar mitt liv just nu, det är mycket bra saker som händer och jag är väldigt glad över så många olika saker :) och jag kan knappt fatta att jag i stort sätt kommer att få en hel månadslön xD haha det är nog det som jag inte riktigt kan fatta en :P Men det är också skönt att kunna få egna pengar som jag själv har jobbat ihop :) aja ska åka och handla lite ^^ CHOCKLAAAD!! :)

Lördag^^

I dag så åkte jag och malin in till Gävle, då blev det att shoppa smink och fika :) Så det var riktigt mysigt att göra :) Sen kom våra pojkvänner in och så handlade vi lite på öb och rusta ^^ Det vart en helt perfekt dag med massa av prat och kollat masskor ^^
Vi hittade relativt mycket saker och jag har nästan köpt allt smink till bröllopet ^^ så det är två saker till jag ska köpa i smink väg ^^  i dag köpte jag :
*Foundation
*Eyeliner
*penslar
*Ögonskuggor
Och jag fick bra hjälp att välja va jag skulle ha och att man fick bra hjälp inne på kicks också ^^men det som jag skulle bara behöva köpa nu är :
*Puder
*Kajalpenna ^^
 
Sen är mitt smink fullbordat ^^, sen handlade vi ju på ÖB, så då köpte vi i stort allting som vi ska ha till efterfesten och till bröllopet, inom muggar,tallrikar och bestick, samt fina servetter och dukar som vi ska ha på borden ^^ Det va mys att älskligen och jag kom  i håg så bra fast listan låg hemma ^^ Så nu är det bara lite saker till som ska fixas^^ Sen så blir det inte så mkt mer som man ska behöva tänka på som de ser ut, och jag kommer nog vara skapligt trött där på bröllopet xD ska jobba dagen före och sen de sista tre dagarna på den veckan :P sen blir det också efterfest där man har massa roligt man ska göra ^^ Så jag kan ju inte göra mer än att längta ^^