Uppsats arbete :)

Jag sitter här och sitter och skriver en massa på mitt Pm som ska in nästa vecka :)  och jag tror att den börjar bli riktigt bra :) och sen ska jag bara hitta där jag kan göra min studie för min uppsats! :) Ni anar inte hur mycket jag har längtat efter att få ha komma såhär långt :)
 
Tog en liten paus och tog hunden och tog ut katterna, det är fint väder så de kan ju faktiskt vara ute ett tag också^^ Än bara ligga inne^^ De springer ju annars race i hela lägenheten:P Så de e faktiskt skönt att man snart är klar :)
 
 
Aja, nu ska jag fortsätta för att få ett bra resultat :)

Testar mer med de nya objektivet :)

Det är så kul att testa sig fram med de nya objektivet, och ja jag har fotat en docka, det är en reborndocka som jag har. Skitsamma ;)
Testade med rex också som va lite svårare att få bra bild på :)
 
 
 

coocking dinner 😄

Måste nästan säga att jah skulle passa sjukt bra som hemma fru och laga mat osv 😄 i dag experimenterar jag en soppa^^ kyckling, korta bitar av spagetti, grönsaker, salt peppar och allround krydda, lök och champinjoner^^ älskat att göra lite mys mat som jag tror kommer bli så jäkla perfekt! Och en riktigt matig soppa 😄 så robbin får en riktigt bra mat när han kommer hem. Och han kommer nog vilken minut som helst snart^^ så jag är lycklig att de har gått såhär bra nu i dag.  Även fast jag hade en grym magvärk i natt😕 men somnade framför friends och sen blev allt bättre:) 

Nej nu sla jag göra de lilla sista innan min man kommer hem 😍😘