Torsdag och Pluggdagen! =)

Idag har jag varit med svärmor ett tag, och sen har jag varit hemma och lagat mat, fick lite besök som jag inte var beredd på att få i dag :) Men de är alltid lika trevligt med besök som kommer och hälsar på =), I morgon är det hemmastudier och jag ska studera hela dagen, och äntligen göra klart hyllan som ludde ska stå på. så det kommer äntligen bli klart och gjort=)
Det ska bli skönt att det blir lite ljusare nu med snön  som ligger som ett vitt täcke över marken. Det märks äntligen att det börjar bli vinter och börjar verkligen bli mysigare ute!  Och man får lite mer julkänsla äntligen =)
 

I morgon ska ja nog gosa mer djuren och möblera om tror jag, i pauserna då  jag har pluggat. För i  morgon ska jag lätt göra mkt här hemma, ska nog faktiskt bara chillar och ta de lugnt :)
 

Onsdag =) Och en av mina bästa vänners födelsedag :)

I dag är det ingen vanlig dag =), I dag är de världens Bäst Nicole år :D Grattis <3
I dag har det varit min hemmastudiedag =) Så jag har kompliterat en uppfift =) Så de e äntligen klart ^^  Även har jag fixat här hemma (=  Och tvättat, och sen har jag grejat ^^ Vaknade rätt sent, men nog har jag hunnit det mesta som jag har viljat hinna med på det mesta i alla fall :)
Mina sötnosar =), trodde inte att Zelda skulle bli så här bra  vänner och bara myser hela tiden =)

Min junior :D Helt klart som bara myser med mig ;) haha nejdå, men han är nog allt min vän alltid :D
Vovven :D
 
 
Det  är det snöar ute  och de har de gjort hela dagen och Rex är mysig och har myst hela dagen och tittat på mig när jag har pluggat så har han haft huvudet i mitt knä  och tittade på mig när jag pluggade och jag kunde inte sluta  le och tänka vilken mysig hund jag har! Han är  lik på så sätt min lurv. Ludde låg också ofta med huvudet i mitt knä, jäla myshund! Önskar att jag fick bara ha mysiga hundar hela tiden :D
 
Nej, nu ska jag bara chilla lite och gosa med min a fina<3

besviken.se

 jag funderar verkligen på varför man gång på gång sks behöva höra saker som man har  sagt flera gånger hur det ligger till. men att förstå och sätta sig i andrss situatipn.
i dag blev vi klara med grupparbetet som ska vara inne på torsdag.  sånu är de äntligen klar=) nu är det bara att fokuser  på  det med tentan och de andra man ska göra. det går såfort varje vecks med kursen och man hinner knappt med i veckorna då när de går så fort. såi morgon ska jag plugga hela dagen. ska bli skönt att fåsova lite längre i morgon. jag tycker att det ska bli bra i morgon, tvätta städa och plugga=)