I dag fylller en barndomskompis år och i dag kommer stina ^^

Först och främst ska jag säga grattis till min kompis som fyller 23 år i dag! Grattis! :) Hon har varit min vän i 21 år  i höst^^
 
Sen kommer min finfina vän stina hit ^^ Och ska spendera några dagar här med oss ^^ Det ska bli mys ^^ Och det ska bli en massa prat och bara mys dessa dagar ^^ Ska gosa me kattungarna och bara ha de bra ^^ Kattungarna blir 4 veckor i dag, så grattis mina hjärtan! Det är så mysiga missar!
 
Och sen så kanske man ska göra lite skoj sen å^^ och i morgon föresten fyller min kusse hela 15 år! De börjar bli stora nu^^
 
Så i morgon är det en vecka sen begravningen, men jag mår bättre nu, och jag känner mig så mkt bättre, men jag saknar farmor.Så sjukt egentligen., Att när hon levde så va jag nästan aldrig där på slutet. och kunde jag få göra om det så skulle jag göra om det. så jag kunde träffa henne några gånger i månaden. Men snart ska jag planera en sak, som jag ska fixa till.  
 
Men ska gå nu^^
 

Drömmar om allting, livet.. framtiden

Alla har väl drömmar  och mål som de vill att man ska uppnå? Jag har en hel del mål som jag bara ska fixa. Och några kommer nog ta ett par år ändå att göra det. Jag vet vad jag vill få ut av framtiden gifta mig, skaffa barn och sen kunna åka utomlands med min familj och även kunna umgås nära och kära. Ha ett bra jobb som jag älskar att jobba med. Kunna känna  lyckan att kunna stå där en dag och köpa ett hus, flytta in och ha det hur underbart som helst. Känslan sen att kunna vara gravid och sen veta att man får ett barn som är det finaste gåvan. Att sen få gifta sig med Robbin är den drömmen, att kunna ha någon som älskar mig för den jag är utan att någon som inte är jag. Sen att jag får ha mina fina djur också såklart. Det är något som är riktigt viktigt för mig. Att ha fina djur och ha fina barn och en fin man. Som jag redan är förlovad med. Irland är också en dröm att få åka till. Sen allt positivt som kommer att hända. Det längtar jag till. För att jag vet att det kommmer bli underbart. Det finns så mycket jag vill göra redan nu. Men det kommer inte att bli av med alla sakerna som man vill göra. Men Först kommer ullared och sen kommer Irland. Irland är nog det jag mest ser fram emot just nu.
 
Nej nu ska jag städa lite ^^

Soova nu snart.

Snart ska man sova,och jag har en massa tankar som vanligt i huvudet.. Som är SKITjobbigt att ha. Jag vet inte riktigt var jag ska vända mig eller om jag bara ska få utbrott i min ensamhet och försöka ta de lugnt utöver. Jag ska försöka lyckas med att komma igen på alla sakerna som har varit så negativa.
 
I dag har jag kollat på film med malin och sen har vi gosat med kattungarna under filmen^^ Mina fina ^^