länge sen !

Det händer så mycket hela tiden! Vi har vecka 3 sen semestern, och caitlin  har haft feber  1 gång och jag har också varit hemma 2 dagar och även robbin. Den ända i familjen  som har hållt sig frisk är nate,  och jag  hoppas det håller sig så några veckor till.  På lördag ska jag åka båt med Malin,  och det är en  födelsedagspresent  från Malin och jag uppskattar det verkligen!
Två år i rad  har jag fått upplevelser  eller vad man ska kalla det ^_^ vilket jag uppskattar så mycket! 
Så på båten blir det  buffé och utan ungar! Känns konstigt  men ska bli så skönt!
Jag och Malin har börjat träna, på stc i Tierp. Känns bra nu :) , bumsa och virre har också köpt kort där så vi kommer kunna vara ett gäng om man säger så :) sen skulle väl även ida köpa :) 

Jag har haft de rätt tufft på senare tid, jag vet knappt hur jag ska lyckas hantera  allting. Man märker att allting från pappas död, förlossningen med caitlin  och att jag höll på att dö visar  sitt nu, jag mår allt sämre och jag har det jobbigt ibland  privat  (mig själv ) . 

  • Jag har börjat jämföra mig med andra tjejer som Robbin kanske hellre ligger med än mig,  eftersom jag känner att jag är så tjock äcklig och ful. (Han säger flera gånger hur fin jag är, men jag kan inte ta åt mig). Så det slutar oftast med att jag tröstäter  och inte så gärna vill visa mig för honom längre
  • Allting med förlossningen med caitlin  kommer upp mer och mer igen, vet inte om det är för att det närmar sig hennes födelsedag. Jag älskar  henne lika mycket jag älskar nate. Men det är som  om jag tar på mig varje gång nu att jag ska kunna försöka gå tillbaka så hon inte höll på att dö och att jag kunde känna mer. Och det är otroligt jobbigt att det känns som om jag kunde göra något  för att det inte skulle  ha blivit såhär. 
  • Allting har blivit värre sen pappa gick bort och även det har börjat komma ikapp. Allting blir jobbigare och jobbigare. Jag vill inte leva utan pappa, jag ville ha han kvar några år till åtminstone. Det är hemskt att sakna någon såhär mycket som man kan sakna en förälder. Trodde det aldrig va Möjligt.
  • Sen jobbet där det har blivit för min del jobbigare, jag tycker om platserna jag är på, trivs jättebra !  Men just nu mitt upp i allting så har allting blivit för mycket!
  • Sen att vi  ska behöva bråka så förbannat för att caitlin  ska få sina rättigheter,  det blir inte alls som man tänkt sig.  Och det är stress moment!
Som sagt detta är bara en bråkdel  vad jag väljer att dela med mig utav. Sen finns det många andra saker som är jätteunderbara som  jag verkligen  ser fram emot !
Men just nu vill jag bara ha december å få ledigt jul och nyår med mina barn,  och även helgerna  som vi  kan få.