Söndag som är rätt rolig^^

I dag har man ått promenad med Rex  och han såg änder som han tyckte var roliga^^ och jag har gått långpromenad med Elin och fått pratat av mig lite, Va väl behövligt ^^ Sen håller jag och älskling på att möblera om lite i vårat vardagsrum^^ inte nå speciellt mycket bara lite ^^. Så vi själva är nöjda med det som är viktigast^^.  Och I morgon händer det nog inte så mkt.  Ska över till svärmor och svärfar^^ Ska vara där en stund och sedan ska jag nog bara vara hemma, finns inte så mkt att göra heller ^^ Och jag har ju några underbara djur att umgås med också när jag är hemma ^^ Men i dag har jag även pluggat och varit jätteduktig^^ Har tagit en liten paus nu och ska greja hemma lite med allting. Och i morgon ska man bara ha skoj och ha de mys^^ snart Ullared med ^^


Kommer att bli awesume med allting :D:D .. Ska nog snart ut och åka inlines med :D

Måste få skriva av mig allt skit som jag innebär

Jajaja! Nu ska jag verkligen bara gnälla av mig så jag slipper vara så jävla arg sen... För att jag tål mkt, men det kommer till en gräns då bägaren kokar över. Och i dag har den gjort det, jag har sovit 4 timmar  i natt som var och nu väntar jag på nästa. För att veta att allting lugnt.. Och jag är arg, less och kommer förmodligen att vara det mer sen..

Men då undrar jag verklogen om man inte kan få vara lite sur då och då. Jag måste bara i bland få skriva ut allt jävla skit som innebär överallt. Jag får alltid höra att jag aldrig gör något och att jag aldrig kan fixa skolan eller något. Men vet man va?? Jag har bra betyg tro de eller ej.  JAG KAN ENGELSKA!! Och jag kan fan mer än va alla tror..
Och min hund som ingen tror att jag kan sköta eller mina djur över huvudtaget, så jävla störande... Jag vet va jag kan och va jag går för.. Sen skiter jag fullständigt i va alla andra säger om mig, för att dem som snackar skit om mig vet inte ett dugg om mig. Faktiskt..