Plugg,plugg och åter plugg..

Nu i dag efter jag kom hem från Skärplinge efter jag har tagit bort stygnen så har jag städat lite, vilket blir mycket mer städ i morgon. Men jag har pluggat, och pluggat.. Oj... Glömde ett PLUGGAT! Har ju omtenta den 4 april. Vilket jag känner mig lite nervös över. Ska ha muntligt, med min lärare jag hade i förra kursen. Hon är väldigt bra lärare och tar en på allvar när de gäller allting, vilket är positivt! :) Så jag fick ett muntligt prov. Så heeela påskhelgen ska jag plugga. Ska fan klara detta provet :D
 
I morgon ska man på påskmiddag, det ska bli skoj^^.
 
 
Jag tror att Zeldan kanske ska ha kattungar :P haha hon börjar bli lite rundare om magen ^^ det kommer bli skoj om man har små missebebisar springer omkring här hemma sen :D, den som inte vill ha kattungar är robbin, men jag tror om han ser hur söta de är så kommer han nog gulla lika mycket som jag kommer ^^  Men vi får se vad som händer ^^.
När vi ändå pratar om Zelda så blir ju min missebebis 1 år den 11 april^^ Och keligare än någonsin! Hon är helt tokig i popcorn och chips! haha, minns när jag kom på Zelda då jag kom in i vardagsrummet och jag ser Zelda sitter på bordet  och sitter och äter massa popcorn! haha lilla nuss! Sen begöver vi inte tvinga att zelda ska gå ut en stund nu när de e fint väder på morgonen. Hon går äntligen ut frivilligt vilket är så underbart så! Och sen är hon lugn när hon kommer in, utan att köra race ^^ haha sötnöt!
Zelda har kommit och ska gosa med mig två dagar i rad hos mig, tackar ju inte nej, men just nu när jag måste plugga så mycket så hinner jag inte så mkt, men snart kommer de lugna sig så då kan hon och jag gosa lite mer än va vi kan nu ^^ Eller ja, jag tar mig oftast tid att gosa med lillfisen!
Jag är lyckligt lottad som har två underbara katter och en finfin hund, som ska fostras lite mer, men det är första hunden, så man kan inte exakt allting. Träning ger färdighet, så Rex är duktig på många sätt, han är bara lite dragig i kopplet, men de kan man få bort  med träning ^^ Och så fort jag har blivit helt bra i knä så ska jag börja med hårdträning med honom ;) Då blir de inge mer att dra i kopplet eller skälla på andra hundar  ^^ Vet hur gärna han vill leka eller hälsa på andra hundar. Men  nu är de matte som bestämmer! :D Men så fort jag har blivit stark nog i knä så då ska jag träna  mer och mer med rex, gå låååånga promenader! Det längtar jag efter! Bara ta me han och  bara njuta utav allting! Nu när de börjar bli sånt väder så man vill vara ute mer och mer ^^
Två av mina kärlekar låg så här när man satt och pluggade ^^ haha sötnosar!
 
 
 
 
I dag var jag och tog bort stygnen! och gud va fort de gick och de gjorde inte alls ont som jag trodde att de skulle göra.
Nej nu lär jag välla fortsätta plugga ^^
 

Tenta i dag igen

I dag hade man tenta igen, fyfan va mycket man har! Två tentor denna vecka och sen en tenta till på tisdag! Så min påskhelg kommer att bestå av att bara plugga  i stort sätt! Sen har man tre saker utöver man ska göra, som är från komvux,  En sak  är redan klar, så det är bara ett prov  som jag ska ha det den 10 april. Att det finns såna steg i livet som jag tar varje dag, efter allting som har hänt...
Först Csn, sen allting annat som de känns som om de rasar för mig.  Att den lilla bit jag står på inte är något särskillt att stå på längre. jag blir bara mer och mer frustrerad och det kommer skäert hålla i sig resterande.
 
På tisdag är det tenta igen. Och då är det muntligt. Läskingt värre, vilket jag aldrig har gjort.  Eller en gång tror jag, men va typ helt jävla lost! Det är sjukt att jag kan känna mig så jävla lost som jag gör.med muntliga tentor, men de kanske kan göra så de går vägen denna gången då.  Sen är det bara en omtenta till, och jag har börjat rensa bland mina vänner också på fb från en sak till en annan. Tycker inte att vissa platsar på min fb längre ^^ Vet inte riktigt själv hur jag ska tänka eller göra med allt ^^
 
I morgon ska man ta bort stygnen och sen ska man städa och göra lite mer saker här hemma, ska även plugga, nöta och nöta in massa olika saker som jag ska göra nu två veckor och det är fullproppat med saker som man ska tänka på att göra, Vet inte alls hur jag ska hinna med att göra allting som ska göras nu faktiskt, hela påskhelgen i stort sätt kommer jag plugga och nöta in sakerna.
 
Vad  säger denna bilden eller texten för er? Va betyder den?
 
 
 
Nu ska jag välla terra malin lite mer på skype och sen ska jag plugga till jag spyr och sen sova ;)

Grattis till Världens bästa farmor!

I dag fyller min farmor år^^ Och då blir hon 81 i dag^^ Ska försöka att åka dit någon dag så man kan säga grattis ^^
 
 
Sen i dag?
Jo jag har haft Tenta som de kändes att de hade gått bra, det var mycket som satt kvar efter föreläsningarna! Sån tur är.. Får se efter läraren har rättat mitt prov. Nu sitter jag med nästa prov som ska göras i morgon. Gäsp, skulle gärna gå och sova, men det får vänta, i dag var jag till kära komvux ^^ det var skoj att se att lärarna vart så glada att se en ^^ Man saknar komvux massa nu! Men det är saker som har hänt i dag också, som är jobbiga, men det kommer inte kunna få mig att backa, för de har mina vänner sett till. Nu tog jag en paus från allt och sitter och pratar med malin, pratade tidigare lite med stina och Jenny också ^^
 
Fått mycket stöd i dag som jag verkligen har behövt att få. Jag är glad att jag har dem som stöttar mig igenom detta och att jag snart kommer att kunna få lite mer ro i själen förhoppningsvis.
 
 
Jag kan inte göra annat än att blicka framåt. Tack alla underbara som hjälper/stöttar mig, ni ska veta va de betydet och va det gör med mig, kan inte känna mer än lycka för det hela.
 
 
En lånad bild.
Detta stämmer in såå bra på mig och mina bästa vänner!
 
Peace out!