Onsdag

Jag har försökt att skriva flera gånger på den senaste tiden, men ingenting går framåt. Jag har problem med mitt mående och det är så störande! Jag fick skjuts till tierp av malin för att min buss var inställd. Jag är så tacksam för att jag har malin i mitt liv och som är så snäll som ställer upp. Det känns väldigt begränsat i mitt liv med mitt mående, jag trodde aldrig att jag skulle behöva känna såhär.Det lär aldrig bli något speciellt bra med allting utav det som är just nu. 
Jag känner av mer och mer saker från min ptsd och vet inte alltid hur jag ska hantera det, men det ska väl gå bättre och bättre antar jag.
 
Idag har jag varit och kapat håret väldigt mycket, och det kändes väldigt bra, jag känner också att det kommer att bli en riktigt härlig tid då inte ungarna eller min man lägger sig på håret när vi ska sova! Nate har börjat sova i eget rum och det går riktigt bra med det, han vaknar lite på nätterna och men somnar om lika fort igen.
 
Robbin är pappa ledig och han ska följa med mig in till aktiv ortopedtektik och det ska bli skönt att man slipper åka själv och få lite hjälp med allting. Jag har känt mig väldigt ensam när det har gällt caitlins sjukhusbesök och även redskap. Men på fredag ska jag baka och ungarna ska vara på dagis, ska bli skönt att få lite egentid med allt.
 
Nu ska vi kolla på film och äta äpplen och dipp :D