31 maj 1990 😃

Idag är det min bästa väns  födelsedag 😃 för 27 år sen föddes den som senare skulle bli min bästa vän ! Och gissa om jag är lycklig att jag föddes just i samma län, bor i samma kommun och sen hamnar på samma skola! 

I 14 år har vi känt varandra, och jag minns att vi skulle baka blåbärsmuffins  och då hamnade vi i samma klass ^^  och det var dagen då allt började ! Vi har varit med om så mycket olika saker under dessa år. 😊 både ledsna och roliga saker😊 men skulle inte byta ut något alls för att jag har haft sån tur !

Grattis på födelsedagen  Malin ! Och njut av finvädret ! 😃 sen ska vi fira dig ordentligt 😍

Cyklar hemåt ^^

Nu har jag hämtat ut ett paket och är på väg hemåt ^^ 

Ska in till stan snart och hämta ut idas plakat. Och möta upp henne där. Kan inte se henne springa ut på fredag men ska fira henne efter jobbet och det ska bli kul ^^ hem äta lite och sen iväg. Å självklart gå med hunden.  Funderar också på träna ^^

Sommar 🌞

Är hos svärmor och vi ska fixa bilen för 511 jäkla gången! Men nu har vi köpt allt som ska göra så att bilen förmodligen  ska gå som den ska göra. 

Tackar min ena svåger för att han är så snäll och hjälper oss med bilen ^_^

Men vi har spelat spel och ätit lunch  här, och har ett busfrö som har busat ! 😃 men snart ska vi grilla och jag börjar bli hungrig  😅