När ens son får en att le för ingenting😍

Nate är helt fantastisk! Vi har så många diskussioner om typ allt  och han älskar sin lillasyster  mer än allting i hela världen ❤ 
Han har fantastiska  människor i sitt liv. Och jag önskar att pappa hade kunna få se honom hur han är. 
Och nates fastrar  och farbröder betyder allting  för honom  vilket märks, han pratar om dem vitt och brett.. Och någon som han har börjat prata massor  om  är fammis, han vill åka dit och leka där. Vi får absolut inte vara kvar utan han ska vara där själv och leka. Säger inget om det, han behöver tryggheten i sitt liv. Han har mormor, farfar,farmor och fammis 🥰 Jag ser hans leende när han träffar dem. Och alla han vill leka med, han ser Simons bonusson  som kusin, han älskar leona och samma med max.  Sigrid har han inte hunnit träffa så mycket, men han längtar efter att få leka mer med henne.  Jag ser fram emot hur han kommer att vara mot sina framtida  kusiner som kommer att komma så småningom  och hur han kommer att få leka med alla och visa hur man ska vara som stor kille 🥰

Han skulle pussa lillasyster  när vi tog julkorten 😍 kan inte förstå att detta är på riktigt.  Mima barn🥰

Nate ska få åka med Elin,Amanda,Albin  och Nicke  till lekland  11/12. Kan ju tänka mig hur trött Han kommer att vara efter Han har fått vara där. 
Jag kan inte sluta le för att han har så många bra människor i sitt liv, efter allting med caitlin. Så har det varit mycket tuffare med vissa saker för nate vilket jag tycker har varit jobbigt. Att det känns att jag inte har varit så bra mamma som jag vill.  
Jag äskar båda mina barn, och jag försöker göra saker med båda på egen hand. 

Sen har vi  fått så vi ska få hjälp av Ellas  hjältar, jag hoppas verkligen att det kommer gå bra och att vi  får in den summan vi önskar som kan hjälpa oss med en del i af. Det jag önskar mest är att hon ska kunna gunga. Och samma sak kunna få åka cykel.  

Men sätter punkt här. 🥰