Fredag kväll :)

Hmm, vet inte alls va jag ska göra längre :/ Men något skoj hittar jag säkert på ^^ Jag ska nog sätta mig och sy lite ^^ Och i morgon ska man åka och fira Jennys lillebror ^^ Och jag ska nog hitta lite skoj att köpa senare å ^^ haha ^^ Har hittat lite kläder jag nog ska köpa ändå ^^ Men får se när man gör det och allt så ^^ Ska först och främst fixa så man kan shoppa lite mer än vanligt i Ullared :)
 
I dag har det bara varit dåligt väder :/ Men det ska nog bli bra till allting i alla fall ^^ Att man ska få komma i väg och greja lite senare^^ Gud va man känner sig ovan med allting hör runt om med skola och att orka med att hinna med på allting som händer runt omkring. I onsdags när jag åkte hem så såg jag en bilolycka, någon som hade åkt in i räcket. Brandkår ,polis och ambulans var på platsen. Det var nästan överdrivet läskigt att se. Men jag hoppas att personen klarade sig. Men det såg riktigt läskigt ut och det var första gången jag såg något sådant, i verkligheten och inte bara på tv.
 
I morgon kommer det nog inte bli något bloggande i af. Ska vara social hela kvällen och kommer att blogga på söndag ingen. Och jag hoppas på ett rätt bra väder i morgon i af ^^ Så det inte blir jobbigt att gå  sen om man hinner bli full innan man kommer dit man ska ;) haha ska nog ta de väldigt lugnt med  drickandet ^^ Bara dricka lite granna i af ^^ Ska ha supertrevligt ^^


 
Är verkligen taggad nu :D Och ska bara ha det absolut det bästa :D:D

Fredag = hemmastudier==)

I dag är det hemmastudier flr mig, vilket kan bli skoj ^^ Ska kolla efter böckerna och lite sådant i dag och hoppas på att man kan beatälla böcker snarast! eller om man tar sig till bibilioteket ^^ Det märks^^ Det har varit två intensiva dagar nu för mig. Är inte alls van att gå upp tidigt och åka i väg sådära. Men det löser sig alltid ^^ Och det kommer bara bli bättre och bättre för mig känner jag :D
Vi är en bra stor klass, mer människor än va jag är van vid:) Men alla verkar verkligen supertrevliga!! JAg har redan börjat prata med folk också! STORT PLUS!! Blygheten kanske försvinner, men en av mina rädslor kommer att vara om några veckor som jag ska hålla tal för hela klassen! Och vi är ca 60 personer! HJÄLP!! Men det är något som man måste träna på :) OCh jag är så lycklig utöver, jag känner att detta verkar rätt för mig också :) Så skönt att känna så :) Att man inte alls behöver tänka på allting annat som man annars brukar gå och grubbla på. Just nu är jag bara förvirrad om alla salarna man ska lära sig att hitta till ;) Men de två dagarna vi har gått i skolan har kännts väldigt bra! :D De må  jag säga :D:D .
I morgon ska vi åka på en liten utflykt ^^ haha, men vi ska träffa kompisar och mamma och pappa ska vara hundvakt :) Snällt det :)  Jag är väldigt glad faktiskt ;)
 
NEj nu ska jag väva nu medans jag är hos mamma coh pappa :)

Första dagen i Gävle högskola :)

I dag va det första dagen för mig i skolan. Det gick bra och det var riktigt roligt och dagen gick fort. Och i morgon är det skola igen. Vilket ska bli skoj  de med. Men i dag har jag blivit lite nedstämd för något jag knappt vet själv varför. Tror jag behöver ha mer stöd i dag / Kväll nu än tidigare :/
Men jag tror att det ska försvinna till i morgon^^ Det ska inte få förstöra för mig nu inte ^^  Och jag ska lyckas med allting, och jag ska satsa på A i alla kurser jag kommer att läsa nu under dessa tre år =)
 
 
Jag tycker att skolan har gått väldigt bra och att jag har lyckats fått en vän, första dagen. Någon man kunde äta med och prata med, det kändes jättebra!! Men det värsta är att jag inte har fått mitt schema och allt som de andra har fått. Lite irriterande, men i morgon blir det att ta och kontakta dem igen och se hur man ska lyckas få det att fungera att logga in på datorn.