busan 6 år och grillning

skriver lite snabbt inlägg innan filmen, i går va vi in till uppsala och kollade lite, sen ringde mamma och talade om att farmor va dålig, så hon hade åkt till ackis. så vi åktr dit en sväng, det va jobbigt att se henne så dålig som hon va, och i dag hade hon blivit sämre. så får se va som händer i natt och morgondagen blir. jag hoppas att hon repar sig. men nu ska vi kolla på film, på dumma mig:-) hejjjjdå:-)

En födelsedag och fredag i dag :)

Två dagar har varit rätt så omtumlande för mig, det är rätt skrämmande att se vissa saker, som man egentligen inte kasnke alls vill se över huvudtaget egentligen. Men man får ta det med en nypa salt, eller ja, försöka i af. Det kommer kanske inte bli lika som förr, ingenting kommer att bli sig likt. Självklart kommer ingenting vara som de alltid har varit, allting ändras oavsett om man vill eller ej. Menar jag har ju ändrats  sen jag började  på högskolan, jag är ju inte samma Kitty som för 6-7 år sen.
 

I dag är det inte en vanlig dag, för min morbror fyller år i dag :) Grattis till honom ^^ och sen så är det ju äntligen fredag ! Underbart!  och på onsdag får vi vårt internet inkopplat också ^^ sååå skönt att inte behöva dela på internet med någon annan heller ^^ jag och robbin har ju delat på mitt mobila bredband och det är inte de lättaste alla gånger, när man inte har så mkt att göra och man mest bara sitter och glor in i väggen i stort sätt ^^ haha.. Men nu är  ju de löst också ^^
Men jag ska försöka överraska robbin med lite saker här hemma och att jag kanske har gjort lite saker som är positivt i af ^^ Längtar mest bara efter att få det som kommer bli skoj, tänka sig, i augsti händer det en massa saker :D
 
Längtar också till man kan  boka irlandsresan, det är något jag längtar till masvis!  jag ska överraska robbin med en good middag och en massa mys till förhäxad i kväll om  han vill se det ^^ Det är prick en vecka sen midsommar och det känns bara som om man inte har haft en vecka, sen dess.. Jag har längtat efter fredagen för att man inte ska ha tråkigt hela livet.  Det suger i bland att vara mig, för att man har inte så mkt att göra, alla andra jobbar och jag sitter bara hemma, önskar att jag fick ett jobb också, så jag också kunde tjäna pengar och  få i hop lite pengar till att kunna göra lite saker på sommarlovet!

hmmh....

Det är mycket tankar som har gått nu under de senaste dagarna. och det är mycket som står lika dant med mycket som förr, försöker så gått som möjligt att få allting att gå så som jag har tänkt mig att de ska göra.  Det är rätt mycket planer som har gjorts, mycket planeringar inför 2014 m.m. Till och med inför 2015.. Det är ju sjukt hur allting går så fort.
 
Zelda har blivit rundare och de lär nog snart vara dags för henne att få missebebisarna snart. I dag gick det nästan med linserna, får se hur det går nästa gång, ska ner om en vecka igen. Bus kom äntligen in efter ett par dagar ute, så jag inte behöver vara orolig att något som har hänt henne.  Det kommer nog bli en bra vecka, det har varit lite motgångar, men det är inte farligare än det. Ska snart gå med Rex sista promenaden och sen ska jag greja lite innan man ska sova, ska duscha kallt och sen bara däcka i sängen.
 
 
 
Min finaste bus<3