Haft en supermysig dag <3

Först var vi hos min gammelmoster och varpade ^^ Och dt va  superskoj att få träffa dem igen eftersom det har gått ett tag sen man träffade dem. Så det ska bli väldans skoj att få komma i gång med den lilla vävstolen igen^^
Så nu i morgon ska man i väg och fixa de sista innan man ska börja väva ^^
På söndag ska man upp till huddik och greja lite ^^ Ska välla vara skoj att få hitta på lite nya saker nu  eftersom de va ett tag sen man gjorde nå skoj så, lära sig saker och har ju fått vara borta och få komma bort. Vilket kan behövas efter allt som jag har tänkt och mått lite risit över. Men ska plugga lite och greja lite innan man ska åka upp ^^

Natti ^^

Jobbiga minnen som bara dyker upp =/

Ja som rubriken står.. Jag är lite nere i dag och blir  bara så i bland.
Tänker för mkt och bara blir ledsen över just de sakerna, det har gått två månader och 1 dag sen allting hände :( Och tänker fortrarande  hur mycket som helst på det. Går om och om med det i huvudet om och om igen. Försöker hänga med på vad allting handlar om, som jag nog aldrig kommer att göra. Lite tur är i af att min helg kommer att bli bra. Att få umgås med familj och bara ska ha det superbra. Som jag längtar efter massor! Och på söndag ska man upp till huddik och vara där till på tisdag. Kan nog vara bra att få komma i väg en sväng och få annat i tankarna.


Men jag ska börja tänka mer framåt och sikta på dem som verkligen tycker om mig och verkligen bryr sig om just den jag är och inte den jag tycker de ska vara. Men jag saknar 2010 så hilma mycket!
Där jag inte hade särskillt mycket bekymmer och hade bara människor som tyckte om mig.
Saknar högbergsskolan med alla vännerna som va där. När man hade den tryggheten med gymnasiet. Så som jag känner och ser det.
Ska försöka sova nu så jag orkar upp tidigt i morgon och ska i väg och greja en massa.

..

Det är mycket funderingar som försegår i mitt huvud nu, det är så mkt som har hänt känns de som. Asså de e ju inge som har hänt så utan bara känslor som har kommit ut bara.
Det är som jag har börjat tappa kontakten med vännerna :/ Lite surt! Men det kanske bara är en svacka just nu som har kommit just nu bara. Det blir nog bra ändå  för att jag pratat ju så mkt som möjligt med mina vänner som jag försöker med i af.
Är nog bara lite nere just för att de känns som om jag har tappat kontakten med en av mina vänner, eller ja.. Börjat för att den vännen vill knappt prata längre med en känns de som och att man inte riktigt duger.. :/


Men det som är positivt är att jag har haft en superbra dag i uppsala och haft superskoj. Träffat en underbart snäll vän som jag inte har träffat på superlänge! Och sen träffat lite nytt folk ^^ Massor av fun!

På söndag blir det att åka till Huddik och vara där i två dagar.Tur är att mamn har lov så man inte missar skolans lektioner här hemma i alla fall! :)
Nu ska jag gå i säng snart tror jag :)

Natti<3