mitt liv som en berg och dalbana

Jag har bra tider och sämre tider.
Sen sist jag skrev så har det hänt så otroligt mycket,  både bra och dåliga saker. 
 Denna veckan så har jag varit till det mesta dels glad, det har varit  många bra saker.  En sak som jag fortfarande  är glad över och väldigt tacksam  över att få veta och de har gjort min  dag 🥰

Jag behöver bara få något som får mig på bra tankar, utan att känna mig såhär. Jag är lyckligt  lottad med två barn  en man jobb hus osv. Något som bara ligger å träter.. 
Jag gråter på nätterna för inget ibland, och de vill inte sjukskriva mig  på sjukhuset  heller just nu. De anser att det inte är tillräckligt.

Jag har mycket svajningar  och mitt mående går verkligen  knasigt ! Men kommer upp lite bilder












Fina presenter  och  mys. 










Lite  mer 🥰


Jag visar det som har varit det bästa med allting,  men allting som har varit det jobbigaste under min tid är just bara detta.  Allting som har varit med pappa, som fortfarande  ligger och gräver sig in i märgen, att jag inte vet hur   jag ska lösa allting. 

Men det kommer komma en tid då jag kanske kommer börja må bra igen. Jag försöker tänka framåt, och inte allt detta,  jag försöker också göra bra och roliga saker med barnen, där jag inte behöver känna allting som är jobbigt.  

Som jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden, att kunna må bra och bara se detta ! Få prata med pappa igen.  Jag vill hitta den perfekta  saken å ha där .