Lördagen =Julmys med malin :)

I dag har jag haft en hel dag med malin :) Det har varit riktigt mysigt och en riktigt bra dag. Jag kom hem från henne vid 02.10 då vi hade gått en promenad med Yang och Rex<3 Dagen började med att vi åkte till citygross för att handla, så vi tog ÖB i samma vända, sen svängde vi även in på Willys i skutskär. Sen åkte vi till skärplinges pizzeria och åt kebab ^^ sen åkte vi hem och hämtade Yang och åkte till mamma och pappa där rex va och hämtade honom, så gick vi hem 3 km med hundarna och jag hämtade malins julklappar och så gick vi dit :) Vi gjorde smörgåstårta, sen när vi såg en mus så skulle vi låta en katt ta den, såklart så när malin har tagit katten som ska få ta musen så skriker vi så katten blir rädd och även musen blir:P så detta blev inte så värst lyckat :P haha, men vi gjorde klart smörgås tårtan och sen tog vi en till långpromenad med hundarna ^^ Sen gick vi tillbaka hem till malin och kollade på Vampires diaries säsong 4 och åt chips och dipp! :) och en god läsk :) Sen gick vi en halv lång promenad med hundarna och sen va de natti för oss båda:)

Redan söndag igen! :O

Det är redan söndag, och det känns som om helgen har gått cpfort! Gillar inte att all tid går så fort som den gör, men de visar bara på att jag vet hur fort all tid går och att man ska ta vara på tiden.
Men om två dagar är det nyår och man kan börja njuta igen till en trevlig mysig dag med tre fina vänner och min underbart fina sambo! Detta kan inte bli så mkt sämre inte :) Så i morgon ska jag ner till Tierp en sväng och göra lite ärenden och sen möta upp fina stina som ska med mig hem sen och spendera nyår med oss :)
 
På fredag ska jag till läkaren och sen på tisdagen börjar skolan igen, känns som om tiden går på tok för fort med allt! Ska försöka att plugga lite också så det blir saker som ändå blir gjorda. Och sen så börjar man att man ska stå inför klassen och prata i 3 minuter om någonting man kan. vilket jag tycker är jättesvårt! det som kommer att bedömmas är ju hur man framför det hela, och jag har inte ens kommit på vad de e jag ska prata om. Men det löser sig säkert. Men de kommer att gå så bra :)

Fredag redan

Det har gått ruggit fort, det är redan fredag och snart är det nyår. Nyårslöften har jag, och det är såna som jag ska klara också ^^ Det kommer vara en termin och ett nytt år framför mig som jag ska klara utan problem. Jag ska kämpa till allting bara kör på ännu mer.
Har ni några nyårslöften :)?
Det känns som om det kommer bli en bra vecka som kommer, och tänka sig, man börjar snart i skolan igen, det har gått på tok för fort allting!
Men man ska kämpa för det man tror på, och det kommer kah att höra nu, för nu ska det gå allting ^^
I går så va de jättetrevligt, trevlig stämmning och allting bara va superkul. Vi spelade spel och vi åt god mat och fick supergod efterrätt ^^ Vi kom hem vid klockan 10  på kvällen och jag va så trött då för då hade man lekt nästan hela dagen med Stella ^^ Så sjukt roligt att man kan ha så roligt som vi hade det :D
 
I morgon ska jag faktiskt ta och vara med malin en heeel dag :D , vi ska ha en myspys dag och vi ska bara umgås och ha det riktigt bra ^^ Allting kommer att bli super!
I dag har jag varit i stan med svärfar och mina två svägerskor, men jag gick bara med en utav dem. Medan den andra mötte upp deras kusin som skulle vara med henne över helgen :)
Jag köpte i af två par trosor, en behå och en grå långärmad tröja med en text på, samt en body spasch ^^
Älsklingen lanar med några stycken och jag sitter hemma, har städat en massa och det är bara nu på kvällskvisten som jag har suttit här bara :P Och även har jag försökt att rätta ett av mina arbeten så mycket som möjligt ^^ Känner mig rätt så duktig när det gäller att plugga, men har varit lat nu ett par dagar så nu ska jag sätta fart med det ^^
Ska be Malin att läsa igenom och hjälpa mig lite med arbetet ^^ Just att få hjälp med meningsbyggnader och kanske lite stavning så det inte blir helt galet ^^
Men nu ska jag ta och bädda ner mig och ringa älskling och säga god natt <3