rast!

Nu sitter jag på rast och det går ruggigt bra! Jag som brukar få dammsuga restaurangen och utanför  så brukar jag få dammsuga en liten stund efter frukosten. Men idag så är jag helt klar! Så nu efter rasten ska jag och tjejen jag jobbar med börja med läktarna^^ fett skönt! Så jag längtar efter att få gosa  katterna å min vackra  man ! 😘

sova ca 4,5 timmar innan jobb

God morgon! Eller vad man nu kan skriva! Jag ska försöka sova på bussen in till Gävle.  Är sjukt tröttna längtar nog mest efter att kunna få sova igen. 
Jag måste bli bättre på att sova mer timmar. Just nu när jag jobbar bara då och då så tar de så jäkla hårt!  Att man sover oroligt, kommer ja vakna  av larmet eller har jag glömt att ställa  larm?  Så jag längtar bara till februari slut så jag kan göra praktik. Det skulle vara så mycket skönare  att göra. Ha något att gå till varje morgon i stället för detta.  
Nästa vecka blir skön, lär gå  upp ungefär lika tidigt  men det är då också 3 dagar Irad  jag ska jobba. Mycket bättre! 
Jag hoppas att vi blir många idag, så jag kan åka hem och sova i min säng och att vi blir i stort sätt klara. Det skulle vara de bästa!

ångest

Jag börjar få ångest mer å mer då jag ska jobba. Jag trivs inte till 100% längre där jag jobbar som mest. Jag saknar trappstädning och kunna få jobba med det. Jag längtar på så  sätt till 1-3 februari   då jag ska jobba i stället för mamma. Det skulle  vara ännu roligare om jag fick jobba med henne igen. 
Men jag brukar kunna jobba med alla  personer, jag tycker om att jobba i grupp. 

Jag hatar att jag inte kan sova hemma med robbin då kan jag sova så mycket bättre. Men tur att jag  bara jobbar någon dag så jag slipper vara i från han så mycket.

Jag tog mig en promenad från mamma å pappa runt en veva så som jag å Malin  brukar gå. Inte hela vändan men en 2/3 av den^^ Det var en bra vända så jag kan få tänka igenom saker och mina saker som jag är orolig för. Jag vet inte riktigt vad det är nu som inte står rätt till,  men det något som  gör att jag inte kan sova och jag drömmer  mardrömmar och får en konstig känsla  över att allting inte står rätt till "/


Tidigare ute idag  med älsklingen  å Rex 💖