Länge sen

Det var väldigt länge sen jag skrev här, det har varit så mycket och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag har börjat jobba 75% och det är tuffare än jag trodde att det skulle vara. Det är inte alls lika lätt som jag kom i håg att det skulle vara. Men jag hoppas på att det kommer bli bättre. 
Jag ska också på en läkartid att kolla om jag ska stelilisera mig då Robbin inte  vill göra det, vi ska ändå inte ha fler barn och jag vill gärna inte ha upp något i fiffin i onödan.Jag känner mig bara så sjukt slut i kroppen och själen och jag vet inte vart detta kommer att leda, och jag kan väl säga att jag inte kommer kunna göra detta bättre än det det är. 
Sen då? Det är mycket för mig i huvudet och jag känner verkligen inte alls för att behöva gå upp före 5 i morgon för att hinna till jobbet för att börja klockan 6. Kommer också vara lite tidigare på plats också och jag har lovat att jag ska vara med och sen slutar jag även mkt tidigare tack vare att jag börjar denna tiden. 
Robbin fyller år i helgen och vi ska fixa i ordning allting så hans familj och några av hans vänner kan komma och fira honom, så jag har varit den som har fått fixat alla grejer till det, känns väl sådär.
Sten har jag bett att göra smörgåstårta och jag och malin var och handlade allting till det idag, det var en väldigt jobbig tid och jag hoppas på att det kan bli bättre. Det var skönt att få prata av sig lite med malin och bara få vara. Det känns väldigt skönt att göra. Och jag vet inte heller mer vad jag ska göra med allting, jag har också mycket som har hänt som jag inte tänker skriva ut här än fören saker och ting är klara.