När man ska baka brownies..

Jag älskar att man glömmer en ingrediens för att ens kunna baka dessa jäkla brownies.. Så de e nästan bara att packa i ungen i vagnen igen och sen gå tillbaka till affären.. JIPPIE!
Turen är väl att macken ligger nära så man kan gå dit annars, eller om jag väntar med att baka dessa till i morgon. Men hade ju tänkt att kolla om jag kan göra bra kakor.
 
I morgon kommer jag vara hos mamma och pappa så gott som hela dagen. Robbin ska börja fixa inför sin airsoft säsong som snart börjar. Och på söndag så ska han på en tävlig inom samma? Tror de i af är en tävlig. Så jag och Nate ska tillbringa tid hos mamma och pappa (mormor och morfar) i helgen.
Så  kan jag hjälpa del lite med veden och sådär. För man kan bara gå en liten promenad och sen få min lilla björnunge at sova i vagnen en liten stund så  kan man hjälpa till lite! :)
 
Jag som har lite ångest över min vikt har haft lite låga dagar då mitt självförtroende inte har varit på topp, men som sagt först går man upp i vikt när man börjar komma i gång att träna igen och sen går man ner i vikt. Men i morse då jag ställde mig på vågen så hade jag gått ner lite (ja jag vet att man inte ska stirra sig blind på siffrorna)  och jag känner  mig lite smidigare och lättare, men jag vet ju själv att om jag ger fan i vissa saker och slutar äta så mkt godsaker..
Men jag gar också lite dåligt självförtroende och tror att jag väljer att tröstäta lite då när jag har en dålig dag eller bara känner mig låg..
Men nu är de i af något kg mindre att gå ner och jag hoppas på att de kommer att gå bra och fort att lyckas gå ner dessa gravidkilon som är bra. Eller fort behöver jag väl inte gå ner heller men att de märks att jag kommer orka mer och bli lite smidigare igen (Y)
 
Hoppas på att de snart kommer sluta regna så jag inte blir jätteblöt då jag ska börja röra mig hemåt igen, tänkte låta nate sova en stund innan jag går, han ligger å sover så gott så vill inte väcka honom riktigt nu.  Har i af ätit lite lunch och kokat en nappflaska som jag ska ha stå hos mamma å pappa, rätt så skönt att ha en stå där i fall att jag har glömt att ta med en i skötväskan.. Men aja, ska ha ,lite ersättning här också i fall att min bröstmjölk inte riktigt räcker till, så allt ska finnas här så de finns då jag är här väldigt ofta!  Men nu ska jag börja med lite annat .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: